Digitale werkplek

De digitale werkplek is zo complex geworden dat nog maar weinig organisaties zelf hun intranet opbouwen. Vandaag wordt gezocht naar kant-en-klare oplossingen om de communicatie, kennisdeling en productiviteit binnen de organisatie te verbeteren.

Uw mensen enkel de tools bieden om kennis te delen, content te creëren en samen te werken is onvoldoende. Een goed intranet stimuleert hen om dat te doen. Waar in het verleden informatie vooral ‘top-down’ door de organisatie geduwd werd zien we vandaag dat de grootste meerwaarde gecreëerd wordt door interactie.

Wat kan Involv mij aanbieden?

Involv bevat alle best-practice functionaliteiten die topbedrijven vandaag gebruiken. En het beste van al? De uitrol op uw Office 365 tenant is stressvrij; wat u ziet is wat u krijgt.

Het proces is vervolgens eenvoudig; pas de kleuren aan naar uw huisstijl dankzij het krachtige kleurenwiel en voeg uw logo toe. Start met de klant-en-klare templates en creëer uw eigen pagina’s met de drag&drop functionaliteit.

https://www.involv-intranet.com